SILA KLIK DISINI

IKLANKU

Followers

Tuesday, January 8, 2008

Lama dah tak update


Hmmmmmmmmmm......dah lama rsanya blog ni ter ber update...maklumla....byk sgt hal...lagi pula pc kat opis ni cam siput sedut lembabnya...dah keje pun leh tahan byk ujung2 tahun....ermm...alasan la tuh.....


SELAMAT TINGGAL 2007...SELAMAT DATANG 2008


Sesungguhnya byk kenangan suka duka telah berlaku lam tahun 2007. Dah berakhir lagi satu tahun...kini dah masuk 2008 plak...umur pun dah berganjak setahun lagi....errmmm dah makin tua dah aku nih.......diharapkan tahun 2008 akan memberi lebih sinar kebahagiaan dalam hidup ini.....dan semoga tahun 2008 akan lebih cemerlang...azam tahun baru 2008 adalah nak turunkan berat badan...."eeellleeehhhhh boleh ker....." tu la perkataan yg paling membuatkan aku meluat dan fed up....bagilah moral support sket...doakanlan berjaya....jgn perlekeh lak...takpe...tunggguuuu akan kubuktikan bulan 3 nanti berat aku akan turun 5kg......(mampukah aku......isshhkkkk...)........yaaaa...aku boleh....boleh laaaaa......kalau org lain boleh aku pun boleh la jugak.....jgn ada lagi mulut yg dok gatai kata "tgk la berapa lama dia leh tahan nafsu..." nyampah tol ngan kenyataan begitu.......tgklaa....akan kubuktikan.........ceeewaaahhhhh......... skg berat aku 67kg....bulan 3 nanti PASTIKAN jadi 62kg......PASTIKAAANNNNNN......kalau tak org tak respek lagi ngan azam baru aku nih.....uwaaaaaaaaa.........nak capai berat zaman anak dara mmg mustahil la kan.....dulu berat aku 55kg jer......tp dah beranak 2 ni kalau leh turun 60 pun kira ok bangat dah ler.......dah yg pasti KEMPISKAN PERUT........dah tak sanggup nak dgr org dok tanya....."dah berapa bulan ni"....."yg nombor 3 kerrr"........ggrrrrrrrr....aku lum peknen lagi la......tahun dpn la aku peknen lagi....tpkan kalau aku peknen lagi mesti berat badan aku naik lagi kan....uwaaaaaaaa.......tapi takpe.....lps tu TURUNKAN BALIK!!!!!!!!!!! mesti ada disiplin.........akan kupastuikan mesin gegar perut jenama OSIM yg aku beli beberapa bulan lps akan aku gunakan semaksima mungkin....siaplah ko OSIM gegar perut......keje kuat la ko kali nih......grrrrrr............hehehehe...panjang gak aku merapu...........okla...stop cite ni kat sini jer......

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...