SILA KLIK DISINI

IKLANKU

Followers

Tuesday, January 13, 2009

SELAMAT TAHUN BARU 2009

Masih belum terlambat kot utk aku ucapkan selamat tahun baru 2009 walhal hari ni sudah masuk tanggal 13 Januari. Banyak kenangan pahit manis telah ditempuh tahun 2008. Dan semoga tahun 2009 akan lebih ceria dan mendatangkan lebih kebahagiaan pada kami sekeluarga.

Sebut psl tahun baru.....tahun ni angka umurku pun turut meningkat setahun lagi...........dan entah bilakah noktahnya..........???? Pada sahabatku yg telah pergi selamanya pada tanggal 30 November 2008....ku titipkan doa semoga dikau tenang disisi Pencipta....dan semoga rohmu sentiasa diberkati.....begitu juga pada pakcikku yg ku panggil Pok Muda dan sepupuku Kak Nik Kiah yg juga menyambut seruan Ilahi pada tahun lepas.....semoga roh kalian tenang di sana dan insyaallah surah alfatihah dan yassin pasti aku hadiahkan buat kalian pada setiap malam Jumaat yang ku mampu.........


Perancangan tahun baru 2009

- bisnes lagi utk tambah RMssssss
- tambah ahli keluarga (Insyaallah nak girl lak)
- lebih dekat pada Nya
- berbakti pada keluarga
(Doakan kebahagianku dunia dan akhirat, ditambahkan rezeki yg banyak lagi halal, dilimpahkan rahmat dalam kehidupanku, dipanjangkan usia utk terus berbakti dan disihatkan tubuh badan.......amin.....)

Nanti aku cite bab anak masuk skolah lak....kena upload gambar dulu....

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...