SILA KLIK DISINI

IKLANKU

Followers

Wednesday, June 22, 2011

Niat Bercuti Kena Postpone...Kena Redha...

Semalam aku ada kursus seharian kat SIRIM Shah Alam...kursus ala2 nak up kan softskill...ye la..skg kan gomen dok pentingkan kemahiran insaniah jer...tp mmg best la kursus semalam tu....byk aktiviti gempak....bayangkan kitorg kena buat satu pelantar menggunakan hanya 50 btg lidi...pelantar tu kena menampung berat 7 biji bata merah tuh...dan kumpulan kami telah berjaya buat dengan sukses sekali....dan yg terhebat, termantap dan terkukuh....takat 7 bata tu tak heran la dok tenggek atas pelantar kecik tuh...nak tambah 3 bata lg pun tarak hal...hehehe...lps tu kena buat tower guna spageti....1st time la aku terjebat ngan skill architecture cenggini...tp bab tower ni group kami tewas sb ada group lain yg lg tinggi towernya....huhu...tp mmg enjoy sgt kursus semalam....ramai participant pun dikalangan profesional perubatan...pakar2 perubatan pun ada gak....tp mereka mmg sempoi....best...

Ini ler penceramah semalam...Prof. Madya Dr. Shatar dari UPM...sempoi je cara dia...best...

Hari ni aku masuk opis....staff aku lak kena EL...sb datuk dia meninggal semalam....semoga roh beliau ditempatkan dikalangan solehin...amin....so arini dan esok aku keseorangan kat opis ni....mmg plan awal aku nak cuti sok...dan bos pun dah sain brg cuti aku....tp aku rasa tak sampai hati dan rasa cam berdosa sgt kalau aku tutup lebri esok....bukan apa....aku dok terbayang user aku yg frust bila dtg tgk lebri tutup...ye la walaupun tempat jagaan aku ni tak le glemer sgt kat spital neh.....tp tetap ada pengunjung setia....kerana itu aku rasa bersalah yang teramat jika aku tutup lebri esok...walhal bos besar dah bg green light soh tutup je esok dan lusa....kalau Jumaat aku tak terkilan sgt sb waktu rehat panjang dan user hari Jumaat mmg tak ramai....hari lain lunch hour pun kami beroperasi juga.......so dengan hati yg redha...aku keje jugak le esok...kena tangguh sket plan balik kampung...uwaaaa....takpe la...mungkin ada hikmah kan...cewaaahhh...mentang2 la baru balik kursus sofskill smlm kan...hehe....

Mood skg....dah tak sabar nak balik kampung....nak beraktiviti dengan semua family members kat sana....so orang2 kampung...tunggu kemunculan kami yer.....

TATA...



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...