SILA KLIK DISINI

IKLANKU

Followers

Wednesday, November 2, 2011

Rupanya Ramai Dah Jatuh Chenta Ngan Ustaz Don Daniyal Don Biyajid Neh


Baru2 ni hubbyku terbuka channel tv al hijrah...tak pernah pun kami layan channel ni...sb kebanyakkan waktu anak2 jer yg konker tv...mlm tu anak2 tido awal...so leh la kami merayap kat mana2 channel...dan terserempak ngan Rancangan 30 minit bersama Ustaz Don....wah ni rupanya Ustaz Don...ada gak aku terbaca kat paper psl dia tp lum berkesempatan nak tgk rancangan dia...tup2 mlm tu berjaya gak nengok...

Mmg sempoi best ustaz neh..dengan cara bersahaja dia menyampaikan point2....mudah difahami dan menarik kaedah penyampaianya...

Pastu aku godek2 kat google cari info psl dia...ooo rupanya dia ni pensyarah kat KUIS...lepasan Universiti Al Azhar lg tuh...

Kat FB kengkawan pun ramai dok story psl dia....rupanya dia dah lama pemes...hanya aku je yg ketinggalan gerabak...baru je kenal dia....tu pun secara kebetulan...tadi ada gak layan youtube dia ajar baca Al Fatihah dgn betul...wah...mmg banyak kesalahan kita tanpa sedar rupanya....semoga lepas ni bolehlah diperbetulkan....

Pasni kena selalu melekat kat tv al hijrah la plak kot...hehehe....

Tata...


Lontaran Hati : teringin berguru belajar balik bacaan Al Quran....huhu

 


2 comments:

My Aisy said...

aah...baguskan rancangan 30 minit bersama Ustaz Don nih...dah beberapa kali tengok rancangan nih...dia ajar pun dengan cara yg sangat mudah kita nak faham kan...

ieena said...

My Aisy....yup mmg berkesan cara dia...saya baru je terjebak neh...pasni nak soh anak2 lak layan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...