SILA KLIK DISINI

IKLANKU

Followers

Thursday, December 15, 2011

Esok Cuti-Cuti Malaysia Di Penang

Esok pagi kami akan bertolak ke PENANG...membawa anak2 berjalan...tapi perjalanan, penginapan dan makan minum kami semua ditaja...erkkk ditaja oleh siapakah...??? of coz tidak lain dan tidak bukan oleh MPOC...hahahaha....

Sebenarnya esok sampai Ahad adalah family day opis Mr Hubby iaitu MPOC....memang tetiap tahun agenda ini akan dinanti-nantikan...sebab leh berjalan free...leh dok kat hotel best2 free gak dan leh dapat macam2 hadiah...of coz la free gak kan...hihi....tetiap tahun pasti ada lucky draw....dan yg best lucky draw diorg neh semua pasti akan dapat hadiah...cuma tak tahu hadiah apa jer yg dapat...tapi mmg kebiasaan hadiah yg diorg sediakan memang gempak2....mcm2 ada...tv, henpon, kamera, alat-alat letrik mmg bersepah la....harap2 tahun ni kami dapat yg lebih gempak dari tahun2 sudah....
Acara ini turut dinantikan oleh anak2 sebab diorg akan dapat mcm2 hadiah....utk telematch pasti semua akan dpt hadiah...walau main atau tidak dan walau menang atau tidak jua...lepas tu pada malam Gala Dinner diorg pun semua anak2 akan dapat hadiah lagi...tapi hadiah mengikut kesesuaian umur la...tapi kalau bebudak kecik biasa akan dapat toys ler...yg remaja dapat la yg bersesuaian....dan semua anak staff akan dapat hadiah...best kan....

Dan utk malam Gala Dinner diorg tahun ni bertemakan Arabian Night...alamak semua mak pak Arab jadian akan dpt dilihat ler nanti...tp bagi kami sekeluarga tidak la beria sgt nak mengikut tema...pakai jubah yg ada tu kira ikut tema la kan...tidak la sakan nak sopink baju baru atau nak tempah bagai....kalau pakai vouge pun takde mana gak kalau dok kalut mengejar anak2 jer...baik pakai sempoi jer...senang sket nak bersilat ngan bebudak lasak neh...tapi utk anak2 ada la beli baju ala2 jubah gitu...ye la diorg mana ada koleksi ala2 pak arab neh....kami beli yg material lembut dan berseluar....sebab aku tahu bebudak lasak ni pasti akan membuas...kalau ngan seluar selesa sket diorg nak berkejar...kalau jubah meleret tu mahu tersembam nanti....huhu...nanti akan aku update rupa mak dan pak Arab jadian malam dinner tu nanti....

Kali ni diorg buat kat Golden Sand Resort...ntah la best ke idak sebab lum sampai sana lagi....tapi menerusi telekan aku kat website diorg nampak view cam best gak ler...tapi yg realiti tak tahu la plak kan....

Ni gambar kat website diorg....uih ada kolam...best tuh...leh jadi dugong neh...

Entrance hotel....ok la jugak nengoknya...

Dan yg paling teruja bila tgk view ini.......fuhhhsss dah lama tak main pasir putih cenggini....teringat cite ombak rindu la plok....hihi...

Okla..nanti dah abis agenda ini akan di update story lagik...sehingga itu selamat berlibur buat semua....anak2 aku dah tak sabar dah tuh...

Tata


Lontaran hati : teringin pegi oversea cam kengkawan lain...



3 comments:

Hilmirda Daud said...

jelesnye kite...

ieena said...

Hilmirda...jgn la jeles...jom la berjalan gak....

Anonymous said...

Another wonders of the world Gallery Microfungus House of Magic Potions Tanah Rata and KetikKetok!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...