SILA KLIK DISINI

IKLANKU

Followers

Thursday, December 2, 2010

Saya Nak Hadiah Tudung Dari Ana



Ada member blog nak bg tudung Pearl Haya kat follower blog dia...so aku saja gatal2 nak join..sb aku pun suka lepak kat blog dia baca kisah anak2 dia...dan juga menatap gambar rumah dia yg cantik sgt tu...

Ana ni dok dkt2 area umah aku jugak sbnrnya..terjumpa blog dia dulu masa aku mengoggle psl Dominos Bukit Jelutong sb anak2 bujang aku nak mkn dominos..tup2 tersangkut ke entri Ana yg sedang enak makan dominos ngan anak2 dia...dari situ terus sangkut jd follower blog dia...

Ana ni pemurah suka bg adiah kat follower blog dia...so harap2 aku bernasib baik la kali ni eks...hehe..tp mesti ramai yg dok berebut tuh

So sesapa rasa nak jugak mencuba nasib utk dpt tudung free yg cantik tu leh la baca syarat2 kat blog Ana Suzana kat sini yer..mana tau bernasib baik kan...

 
Tata...

2 comments:

Ana Suzana said...

panjang sungguh entry.. hehhe.. ppun meksih ye kak sbb rajin jengah blog ana.. ^_^

ieena's said...

ok ana..mmg selalju jenguk blog ana...harap2 ada rezeki la kan..hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...